Kokemuksia

Marianne:

Mietin tätä flowta. Peilistä katsoen näyttäis että vatsa on selkeästi litistymässä ja jotenkin tuntuu hoikemmalta, turvotukset on helpottaneet ja aineenvaihdunta hurahtanut käyntiin. Karkkihyllyn ohi pääsee jo kivuttomasti ja on vain jotenkin sellainen tasainen flow.

Olen selkäleikkaustoipilas joten tyydyn pussiin päivässä, täytyy vielä maltilla edetä kaikessa.Vaikka olen Kelan mannekiini ja toimeentulo on tiukilla niin tätä ilman en halua jatkaa, tingin mieluummin jostain muusta. Vahva suositus tuotteelle, puolukka sattuu vielä olemaan lempimarjani. 

Tomi:

Kuukauden Flow käytön aikana paino on pudonnut reippaat kolme kiloa. 1 annospussi päivässä ollut käytössä. 2 pussia on voinut käyttää jos päivän aikaan tulee paljon liikuntaa. Olo on ollut energinen ja jaksava aamusta iltaan. Veden juonti on tosi tärkeä muistaa kanssa. Parina päivänä tuntui menevän lihaksisto tukkoon ja tuli päänsärkyä mutta se kertoo vaan tuotteen toimivuudesta ja asia tasapainottuu sillä vedellä.

Erkko:

Yrittäjänä jaksaa entistä paremmin painaa pitkää päivää eikä hyydy virta kesken päivän. Tuntuu aamullakin olo levänneemmältä kuin aikaisemmin. Menee kokeiluun vaimollekkiin.

Tatu:

Tervehdys kaverit! Tällä hetkellä on AIKA HYVÄ FIILIS! Noin 20 vuoden yhteinen matka noin 20 kg:n kanssa on päättynyt! Vuodenvaihteessa otettu 9 viikon haaste antoi kipinän ja vuodeksi asetettu tavoite on NYT saavutettu! Piti olla koko vuoden tavoite.

Kiitos mahtavalle ArcticFlow -ryhmälle! 

Mitä muutin elämässäni? * Asenteen - Kohonnut verenpaine herätti! 

* Ruokavalion - Kiitos Tomi! 

* Viinaksien käytön vähennys, en ruvennut absolutistiksi * Ruokarytmin - 16/8 ja 20/4 

* Paasto - Elämäni ensimmäinen ja -6 kg! 

Lisäksi yksi ravintolisä, joka auttoi lopulta rasvanpoltossa: -FLOW- suomalainen, uusi valmiste. TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA! Seuraavaksi liikunnan lisäys ja matka jatkuu kohti ihannepainoa! . . . Eli 90 kg on seuraava tavoite!   

Lisää kokemuksia löytyy faceryhmässä.